Personalia

Thomas van Hulsel, kern Westerhoven

Dit ben ik in drie woorden

Oprecht, samenwerker, lokaal gericht

Hier ga ik me HART voor maken!

Ik ga me HART maken voor samenwerking. Over samenwerking met andere gemeenten is al voldoende gezegd en geschreven. Het grote goed van Bergeijk bestaat ook uit de onderlinge samenwerking. Dat de samenwerking tussen groepen inwoners onderling en met de gemeente goed blijft en verder gestalte krijgt, daar ga ik me HART voor maken.

De onderlinge gunfactor tussen verenigingen en de samenwerking met het gemeentebestuur is uniek. Het is bovendien een garantie voor succes in de toekomst. Initiatieven die van onderop komen hebben een betere kans van slagen. Het gemeentebestuur kan niet zonder de inbreng van de inwoners en het bestuur kan de inwoners ondersteunen en faciliteren bij de uitwerking. Samen zijn we sneller.

‘Samen gaan we HART…’