Wie ben jij?

Ik ben Mark Verhoeven en ben geboren en getogen in Luyksgestel. Samen met Jet wonen we in een oude boerderij. We hebben 3 kinderen waarvan de 2 oudste nog thuis wonen.

Wat doe je?

Ik heb diverse opleidingen afgerond in verschillende richtingen. Momenteel ben ik Operations Manager bij Rena Electronica BV. Ik ben daar verantwoordelijk voor inkoop, planning, productie, het gebouw en IT.

Wat houd je bezig?

Ik probeer 1 keer per week op de racefiets of mountainbike een rondje te rijden. Verder is er altijd wel wat te doen in en rond onze boerderij. Ik heb daarnaast een paar bijenvolken, enkele kippen, kanaries in een volière en een hond en kat. Ik ben graag met dieren bezig.

Waar ben je nog meer actief?

Ik ben lid van het bestuur van 2 lokale stichtingen; Natuurtuin ’t Loo en Vrienden van de Kapel. Bij beide verenigingen vinden zijn de nodige activiteiten die opgepakt moeten worden.

Wat bezielt je om in de politiek te gaan?

Ik ben in het verre verleden gevraagd politiek actief te worden in het destijds zelfstandige Luyksgestel. Sinds dat moment vind ik het leuk om mede te kunnen beslissen over zaken die in je eigen dorp spelen.

Waar ga je voor?

Ik wil me inzetten voor een groene duurzame gemeente met een florerend verenigingsleven. Een gemeente waar iedere inwoner even belangrijk is. Je bent namelijk actief voor de inwoners van Bergeijk. Zij hebben je als hun vertegenwoordiger gekozen.