Ik ben 55 jaar, geboren en getogen in Weert maar sinds 2000 in ’t Brabantse aan het inburgeren. De laatste 16 jaar in Westerhoven, bouw ik samen met mijn vrouw aan mijn familie, van 1 dochter en 2 zoons.

Sinds mijn studie Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven, ben ik zelfstandig ondernemer geweest als eigenaar van handelsondernemingen en bedrijfs/management advies. Zowel deze algemene opleiding en werken als ondernemer past prima bij mijn brede interesse gebied. Denk daarbij aan het werken met mensen, wat motiveert ze, hoe lossen ze problemen op. Denk ook aan onze omgeving/milieu, zowel in Bergeijk, Brabant, Nederland en wereldwijd, hoe gaan we daar mee om en hoe lossen we ons energievraagstuk op? Maar denk ook aan de praktische kant: niet alleen praten over van alles en nog wat, ook gewoon beslissen en dingen doen om ze op te lossen.

Zo ben ik al vele jaren lid van Kiwanis, een wereldwijde organisatie met als doelstelling om kinderen overal ter wereld (dus ook in Nederland) te ondersteunen en helpen. Dit doen we via praktische directe oplossingen.

Door mijn tijd in de MR merk je dat een goede manier om invloed uit te oefenen op bestuurlijke beslissingen is, om er zelf aan mee te werken. Zoals velen heb ik mijn eigen mening over wat er wel en niet goed gaat in ons dorp en in onze gemeente. Om die betrokkenheid te tonen en om niet alleen aan de zijlijn te staan en commentaar te geven, ben ik op zoek gegaan naar een partij die mij het beste past. Daarbij ben ik uitgekomen bij de Lokale Partij Bergeijk. Niet gebonden aan landelijke dogma’s en met een eigen identiteit werken aan je directe omgeving: perfect!

Ik ben misschien wel al wat ouder maar ben politiek nog heerlijk groen. Zonder vooroordelen stap ik iedereen tegemoet en wil graag horen wanneer iemand niet uit de voeten komt met een probleem.
Laten we in Bergeijk samen werken aan onze eigen toekomst en die van onze kinderen.