Even voorstellen

 

Hallo, mijn naam is Jack van Beek, 66 jaar, getrouwd met Jacqueline en

samen hebben we drie dochters en 4 kleinkinderen.

Ik ben geboren en getogen in Westerhoven.  Na mijn studie Bouwkunde heb

ik bij verschillende bouwbedrijven diverse functies vervuld. De meeste in Nederland maar ook een aantal jaren in het buitenland. De projecten varieerden: woningen, bedrijfspanden, huisvesting voor gehandicapten en

een voetbalstadion. Mijn onlangs opgeleverde en laatste project was een groot hotel voor een bekende Brabantse familie. Daarnaast heb ik nog een eigen Adviesbureau voor bouw gerelateerde zaken

Bij onze plaatselijke fanfare Irene speel ik al vele jaren met veel plezier de trombone. Ook ben ik al vele jaren bestuurslid en voorzitter van deze  vereniging.  Daarnaast ben ik nog secretaris van het Oranjecomité en bestuurder van ons Dorpsblad de Mikmak. Ik hou ervan als zaken goed geregeld zijn en beleef daar dan zelf ook veel plezier aan.

In de resterende tijd ga ik graag mountainbiken of wandelen, kijk ik sport of een film, puzzel ik of lees een goed boek.  Verder ben ik nog mantelzorger wat de nodige tijd vergt en komen ook de kleinkinderen graag op bezoek.

Na een periode als secretaris van de Dorpsraad ben ik zo’n 12 jaar geleden gevraagd door onze voorzitter Marianne om bij de Lokale Partij te komen.

Dit sprak mij wel aan. Een onafhankelijke partij en meer mogelijkheden om inbreng te hebben in de gemeente politiek en dus nog beter de belangen van Westerhoven te kunnen behartigen. Als commissielid Grondzaken en als Raadslid heb ik mij al meerdere jaren ingezet. Ik hoop dit met jullie steun nog een periode te kunnen doen. Speerpunten zijn voor mij: huisvesting, veiligheid en cultuur.  Ik hecht veel waarde aan samenwerking en mijn spreuk is dan ook:  EEN STEM VOOR LOKAAL IS EEN STEM VOOR ONS ALLEMAAL.

Met vriendelijke groet,  Jack van Beek , Lokale Partij Bergeijk